top of page
Jobba hos oss?
c3b6ppet-hus-sundsvalls-stadscirkus-5.jp
c3b6ppet-hus-sundsvalls-stadscirkus-8_ed
Är du vår nya cirkuspedagog?


Vi söker nu cirkuspedagog för 20 timmar i veckan under 2020.
Uppdragets start: 1:a Februari 2020. Arbetet sker mestadels på kvällstid.
Ansvar för planering, närvaro, etc. med stöd av lokala tränare. Delaktighet i utvecklingen av träningsverksamheten. Det finns goda möjligheter till förlängning. Uppdraget kan delas på flera pedagoger.


Vi behöver veta hur dina lönekrav / arvode ser ut.
En förutsättning för uppdraget är att du kan fakturera föreningen för dina tjänster.
Sista datum för ansökan är 1 december 2019

Intresserad?
Skicka in en ansökan med dina tidigare uppdrag, utbildning, referenser till:
sundsvalls.stadscirkus@gmail.com
Har du frågor om uppdraget maila, eller ring Ordf. Thomas Jerbo 070 221 09 18

Allmän information: Föreningen Sundsvalls Stadscirkus är en ideell föreningFöreningens huvudmål är att partipolitiskt och religiöst obundet sträva efter att bredda kulturutbudet och cirkuslivet i Västernorrland.Föreningens verksamhet sker i Cirkusverkstan, en före detta industrilokal belägen i Skönsberg, nära centrum av Sundsvall. Hit är alla välkomna, stor som liten med eller utan förkunskaper och med olika funktionsvariationer.

 

Vår vision är att erbjuda en magisk tillvaro, där det endast är du själv som sätter gränser. Utan krav på varken tävlan eller prestation kan du här fritt få testa dina förmågor, där fysik och fantasi lever sida vid sida. En värld fylld av spänning, glädje och lycka! Cirkusverkstan är anpassad med tross i taket. Mjuk matta på golv med golvvärme. Rep, tyg, ring, trapets, trampolin, fristående spänd lina, slak lina, kinesisk påle, enhjulingar, jonglerings rekvisita, tjocka madrasser, tunna madrasser, etc.

bottom of page