top of page

Kurser våren 2023

KURSSTART
 
6:e februari
-2023-

Familjeträning

Gruppen är anpassad för barn mellan 4-7 år som vill träna cirkus tillsammans med en vuxen familjemedlem. I träningsavgiften ingår även träning för medföljande vuxen samt försäkring.

Måndagar kl. 17.00

Cirkusträning åk 1-6

Här lär vi oss grunder inom cirkusens alla möjliga discipliner. Denna grupp passar både dig som nybörjare eller dig som har tränat hos oss tidigare, här tränar vi för att det ska vara roligt!

Måndagar kl. 18.00

Fortsättningsträning åk 1-3

Fortsättningsgruppen är anpassad för dig som har ambitionen att lära dig nya tricks i våra olika discipliner. I denna grupp kommer vi ha precis lika roligt som vanligt, men det kommer att vara mindre lek under lektionerna och mer cirkusträning.

Onsdagar kl. 17.00 

Fortsättningsträning åk 4-6

Fortsättningsgruppen är anpassad för dig som har ambitionen att lära dig nya tricks i våra olika discipliner. I denna grupp kommer vi ha precis lika roligt som vanligt, men det kommer att vara mindre lek under lektionerna och mer cirkusträning.

Onsdagar kl. 18.00

Luftakrobatik barn åk 1-3

Luftakrobatik barn årskurs 1-3! Vill du bara hänga i luften? Då är detta kursen för dig! Här riktar vi in oss på tyg, rep och ring och lär oss mer konster och trix i luftens redskap! Inga förkunskaper krävs, men det är bra om du har lärt dig att klättra i tyg eller rep sen tidigare. Annars lär vi oss det. 

Tisdagar kl. 18.00

Luftakrobatik barn åk 4-6

Luftakrobatik för dig i årskurs 4-6! Vill du bara hänga i luften? Då är detta kursen för dig! Här riktar vi in oss på tyg, rep och ring och lär oss mer konster och trix i luftens redskap! Inga förkunskaper krävs, men det är bra om du har klättringsvana.

Tisdagar  kl. 19.00

Luftakrobatik nybörjare åk 1-6

 I den här gruppen ligger fokus på våra luftakrobatiks-discipliner, bland annat trapets, tyg och ring. Tycker man om att klättra är det alltså gruppen för dig! Vi arbetar mycket med teknik och att bygga upp grunderna i de olika disciplinerna. Denna grupp är rekommenderad för nybörjare. Ingen tidigare erfarenhet behövs.

Tisdagar kl. 17.00

Ungdomsträning

Ungdomsgrupp för dig mellan 13-16 år. Gruppen är anpassad både för dig som är nybörjare och de som tränat cirkus tidigare. Träningen anpassas efter varje individs förkunskaper och ambitionsnivå. 

Fredagar kl.18.30

Vuxenträning

Vuxenträning från 16 år och uppåt. Cirkusträningen är anpassad både för nybörjare och de som tränat cirkus tidigare. Nivån anpassas efter ambitionsnivå.

Måndagar kl. 19.00

bottom of page