top of page

Om oss

Sundsvalls stadscirkus är en ideell förening som jobbar med att sprida cirkus och rörelseglädje i Västernorrlands kommun. Hit är alla välkommen, stor som liten med eller utan förkunskaper och med olika funktionsvariationer.

Vår vision är att erbjuda en magisk tillvaro, där det endast är du själv som sätter gränser. Utan krav på varken tävlan eller prestation kan du här fritt få testa dina förmågor, där fysik och fantasi lever sida vid sida. En värld fylld av spänning, glädje och lycka!

Föreningen har många duktiga ledare som alltid gör sitt bästa för att skapa en säker och utvecklande miljö för medlemmarna. För att hjälpa oss att bli ännu bättre kan du bli medlem hos oss. Du är även varmt välkommen att vara aktiv inom föreningen. Kanske finns det något just du kan hjälpa oss med? 

Cirkusverkstan

Föreningens verksamhet sker i Cirkusverkstan, en före detta industrilokal belägen i Skönsberg, nära centrum av Sundsvall. 

 

Cirkusverkstan är anpassad för cirkusträning med tross i taket. Mjuk matta på golv med golvvärme. Rep, tyg, ring, trapets, trampolin, fristående spänd lina, slak lina, kinesisk påle, cyr, enhjulingar, jongleringsrekvisita, tjocka madrasser, tunna madrasser, och mycket mer finns i Cirkusverkstan. 

bottom of page