top of page

Vanliga frågor

Vad kostar det att gå en kurs hos Sundsvalls Stadscirkus?

Våra priser hittar du här

 

Får man prova på innan man bestämmer sig för att gå en kurs?

Vi har öppet hus inför varje termin. Datum för öppet hus kommuniceras här på hemsidan och via sociala medier. 

 

Detta gäller för prova-på när terminen drar igång: 

  • Alla barnträningar: Prova på gratis 1 gång i mån av plats. Anmälan till vald grupp krävs.

  • Vuxenträning: Prova på gratis 2 gånger. Ingen föranmälan krävs, det är bara att dyka upp på träningstillfället. 

  • OBS: Luftakrobatik vuxen har inga prova-på tillfällen förutom öppet hus. Vi hänvisar till vuxenträningen på tisdagar, efter luftakrobatikens lektion, för prova på. 


Hur tar jag mig till Cirkusverkstan? 

Kollektivtrafik: buss 85 stannar precis utanför lokalen, hållplats Verkstadsgatan. Buss 1 stannar 500 m från lokalen, hållplats Gillebergsgatan. 

Cykel: det går bra att parkera cykeln utanför lokalen, innanför de svarta grindarna. 

Bil: Parkering och avlämning sker på parkeringsplatsen utanför de svarta grindarna. Observera att bilgrindarna kan stängas om man kör in ända till Cirkusverkstans dörr för avlämning eller parkering.  

 

Hur betalar jag för kursen?

Gör först en anmälan till vald kurs här. Du kommer inom ett par veckor att få en faktura på den mejladress som du fyllt i vid anmälan. Du kan välja att betala via bank, eller swisha in beloppet till 123 1424 118. Märk alltid betalningen med faktura-och medlemsnummer. 

 

Går det att hoppa av en kurs? 
Vår policy för återbetalning av kursavgift:
14 dagars ångerrätt gäller från och med terminsstart med full återbetalning av kurs- och medlemsavgift. Vid avhopp efter 14 dagar från terminsstart återbetalas ej medlemsavgiften samt att betalningsskyldighet gäller för det antal träningstillfällen som har passerat. Ditt delbelopp av kursavgiften faktureras, resterande del återbetalas. Avhopp på kurs anmäls till sundsvalls.stadscirkus@gmail.com

Vad ska man tänka på inför det första träningstillfället?

Om det är en annan grupp som tränar innan din grupp - vänta i omklädningsrummet tills din tränare kallar in din grupp. Ta med dig en vattenflaska. Vi tränar barfota, så träningsskor behövs inte. Om du tränar luftakrobatik kan det vara bra att dina kläder är något åtsittande för att inte fastna i redskapen. Fotoförbud råder från läktaren, så att de som inte vill fastna på bild slipper det.

bottom of page